duminică, 27 mai 2012

Andreea Marin trezește România la Cluj








Dacă e un lucru care mi-e drag de tot la facultatea noastră, e acela că oamenii (atât profesorii, cât și studenții) sunt activi și se implică încontinuu în proiecte și proiecțele care de care mai frumoase. Ei bine, unul dintre acești oameni e și Ilie Rad, fostul meu profesor de Istoria Presei, care bifează, anual, o grămadă de întâlniri cu personalități importante ale scenei literare, culturale, mass-media ș.a.m.d. Uneori, la astfel de întâlniri sunt invitați și studenții facultății, profesorii și oricine altcineva mai e curios. Așa s-a întâmplat și vinerea trecută, când au venit, la facultate, Andreea Marin-Bănică și o echipă a Realitatea TV, pentru a realiza un material pentru emisiunea „Trezește România!”, proaspăt intrată în grila de programe.

5 comentarii:

  1. Aşa şi d-na Marin-Bănică e o personalitate importantă a cărei scene? A scenei punct, probabil. Au transformat-o mai nou în ceasul deşteptător al României?

    RăspundețiȘtergere
  2. A mass-media. A showbiz-ului, dacă nu vrei altfel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu contează dacă Andreea Marin este importantă sau nu în mass-media, ci contează că se implică mereu activ în foarte multe proiecte. E bine că unele facultăți se mai preocupa si de astfel de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bilete de avion sa stii ca conteaza cine se implica,e ca si cum Guţă si Adrian Minune s-ar implica activ in astfel de proiecte :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh...nu e chiar cea mai fericită comparație :)

    RăspundețiȘtergere