joi, 15 decembrie 2011

Non stop

18 comentarii:

  1. mi-am schimbat link-ul ..in caz ca vrei sa vezi poza aia de care iti ziceam ( AlinGeorgeBv) :) ciusy :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am găsit :)
    Se încarcă greu postările de pe blog, cred că din cauza tuturor ad-urilor de pe-acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmm.. cred ca stiu ce trebuie scos si mersi de info :) . am sa rezolv problema imediat . i've miss you :) , where were you ? :D adica vreau sa zic ca , daca esti online ,ma gandeam ca ai plecat ruta asta postare Brasov - 160 km mai infata -postare Sibiu -....mergem mergem mergem...stai unde mergem ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. sa te uiti cand ai timp si sa imi zici daca am rezolvat ceva..a da si inca ceva , nu ai venit la intrebarea intrebatoare de saptamana asta :( , dar nu`i nimik cand o sa fie a doua , am sa te anunt din timp :D bineinteles daca ai timp :D ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. ups am uitat sa zic , mersi anticipat :) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Eh, nu pe ruta Brașov-Sibiu, ci mai pe-aproape de Cluj am fost :) fără postări între.
    Nu cred că știu exact la ce te referi cu ”nu ai venit la întrebarea întrebătoare de săptămâna asta”....

    RăspundețiȘtergere
  7. de pe blog-ul meu :) am pus o intrebare intrebatoare si aveam baza in voi la un raspuns la o intrebare , adica tu si inca 3 persoane care a-ti intrat odata sau de mai multe ori pe blog-ul meu :) ..eu sunt la inceput , si de aia nu prea am multi friends de astia si nici nu vreau , mai bine 3-4 si buni cu care sa ma simt bine , decat 1000 care sa nu inteleaga nimic , mai ales munca depusa , chiar daca e vorba de a scrie o simpla litera......parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  8. Aaaa, da. Acuma am văzut. Nu ştiam exact la ce te referi :)

    Lasă, o să fiu mai pe fază pentru următoarea. Eventual bagă-ţi pe blog o şmecherie de-aia prin care te poate urmări lumea mai uşor :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ai acolo jos , dai doar click pe abonare prin email si dupa aia iti apare treaba aia cu subscribe in mail si dai confirm si aia e tot :)

    RăspundețiȘtergere
  10. stai un pic , ca nu te inteleg...Prt Scr ? hmmz , am cautat in vechile dictionare care dateaza din anii 200 inainte de domnul nostru Iisus Hristos si nu am gasit nimic...in cazul asta te-as ruga trfme asap ...adica t= te , r= rog , f= fii , m=mai , e=explicita , a= as , s=soon , a=as , p=posibile . danke dear :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ziceam să-mi dai un print screen unde să îmi arăţi exact de unde se urmăreşte. Dar între timp mi-am amintit că există opţiunea din tabloul de bord al lui Blogger. Victory is mine! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. oh... i'm sorry for not understanding :) . btw , i added your blog to my blogroll , because worth it :) . i hope you will not be upset :D . keep in touch , cya soon :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Scuze eu că m-am exprimat ca ceapa.
    :) Mersic.

    RăspundețiȘtergere