joi, 11 august 2011

O oră într-un sat oarecare













7 comentarii:

  1. Cam asta-i viata in unele sate, putin din trecut, putin din prezent si o mare speranta pentru viitor. Oamenii schimba locurile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Culmea, e un sat oarecare, dar seamănă leit cu aproape orice alt sat, luat la nimereală, din țară...
    Cât despre oameni...schimbă și nu prea...

    RăspundețiȘtergere
  3. E usor sa privim din exterior, dar viata la sat e strans legata de oportunitatile naturale si economice ale fiecarei asezari in parte. In prezent sunt foarte multe localitati unde nu exista infrastructura pentru o viata civilizate: drumuri macar pietruite, apa, canalizare, etc ... lucrurile se vor aseza cumva , candva, cine stie ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, saracii puiuti :( Cu toate acestea, chiar ca un "sat oarecare" pentru ca ce ai surprins aici este omniprezent in orice sat de la noi. O anomalie, daca ar fi dupa mine si daca ne uitam la cum arata mediul rural in alte tari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Știu cum e și privită din interior, pentru că mi-am petrecut veri întregi la țară. Și nu invidiez pe nimeni care trăiește la țară (decât, poate, în momentele când simt că orașul e prea mare și prea greu și-mi vine să fug la țară și să stau tolănită în iarbă).

    Mie mi se pare că satele astea continuă să aibă farmecul lor, deși, într-adevăr, sunt multe lucruri care fac viața la sat (mai) grea. Eu în alte țări nu am avut ocazia să cunosc niciun sat, deși cred că ar fi fost interesant de văzut.

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca si la oras sant multe aparanete care insala si'ti dau impresia ca ce viata buna si frumoasa e:),e grea viata si la tara si la oras,dar totdoata e si frumoasa,fiecare cu farmecul ei:),infrastrucutura are lipsuri la nivel national,comparativ cu altii mai buni santem mai rai,dar cu altii mai rai santem mai buni:)))))...referitor la puiuti,astia is super ok,in comparatie cu ce documentar am vazut despre cum sant tratate animalele in anumite ferme,pt cei curiosi a se cauta pe net "Meet Your Meat"....iar in final pozele is superbe,ai surprins realitatea:)

    RăspundețiȘtergere
  7. E drept, nicăieri nu-i perfect. Dar, dacă te obișnuiești într-un loc, începi să-i ignori defectele, sau să te lași deranjat de ele într-o mai mică măsură. Exact așa cum ai spus, fiecare cu farmecul ei.

    Nu o să mă uit la documentar, m-ai speriat deja doar prin analogia pe care ai făcut-o.

    Mulțumesc frumos pentru apreciere! :)

    RăspundețiȘtergere