duminică, 19 septembrie 2010

She's got the Jack








8 comentarii:

  1. salut :) trimite 1-2 poze din astea la Photo-Magazine la concurs pe luna octombrie ! sunt sigur ca o sa iei unu din primele 3 locuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Serus, Alex. Mersic de idee! :) Prima si ultima poza is de acu' un an, da' celelalte is facute azi, special pentru concursul lor :)
    Mersic, sper sa fie asa cum zici tu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. prima poza imi place mai mult :) , la concursu cu panorame am luat doar 36 de puncte :) dar bune is si alea ,decat nimic!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am trimis alte doua poze, a doua si a treia. Faza e ca tema suna "JD 160 de ani", atunci voiam sa duc cu gandul la ideea de vechi. Prima mi-e tare draga si mie, doar ca nu mi se pare ca se incadreaza in tema. Ca si acum 2 ani, cand la tema "Jack Daniel's birthday" au fost fotografii care erau pe tema "JD" si atat.
    Ti-am vazut poza, e aia de pe pagina 127, nu? :) Fain. Normal, ideea e sa apari printre primii cei mai buni, nu musai sa iei premiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, la pagina 127:) ,eu iau drept premiu aparitia intr-o revista destul de "populara" in tara , da la Tema asta cu 160 de ani ...s-ar potrivi o stica de jack plina de praf....ar fi frumos si un cufar :D(asta ar fi ideea mea)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu pozele cu praf le-am trimis :) si mie mi s-au parut mai potrivite alea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! E mai mult clasica, nu e foarte mare branza. Doar ca am fixat lumina unde trebuia.

    RăspundețiȘtergere