sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Trăim în România - partea a doua



[pozele de mai sus sunt din căminul 5 Haşdeu, de anul trecut: uşa de vizavi de vechea mea cameră, respectiv Stricăcel, frigiderul nostru iubit]



[proiectantul Băncii Transilvania din Observator e genial – dacă eşti în scaun cu rotile şi ai nevoie de ajutor ca să urci treapta, trebuie întâi să urci treapta, ca altfel n-ai cum să ajungi la sonerie]





[din nou, pentru satisfacţie maximă, click pe poze pentru a le vedea mari]


11 comentarii:

  1. :)) deci poza cu Audi e foarte tare. Cred ca a pierdut ala ceva pariu. Iar frigiderul... Trist.

    RăspundețiȘtergere
  2. PS:Nu pot sa nu remarc sticla de vin de la Recas din frigider =P~

    RăspundețiȘtergere
  3. Pozitia lui Audi ala e inexplicabila. Nu-mi dau seama cum si cat s-o chinuit sa urce masina pe pietre. Si nu inteleg DE CE ai face asta.

    Doamne, bine vezi! Uite la ce-ti sta capul, una-doua ai jinit flaconul de Recas. Io de cateva minute ma tot holbam la poza, numa nu vedeam nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te pui? Ti-am zis ca am facut o pasiune pt vin:D. Vezi ca ai mail:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. haioase fotografii. Deh, viata de camin. Amintiri nebune. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Al nostru frigider este botezat "Puturosu" si este mai dragut ca al tau, si mai brunet (parca) ca al tau, si mai calduros ca al tau, si mai puturos ...cal al tau :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, viata de camin. Amintiri frumoase inecate intre miile amintiri traumatizante. Cand o sa am copil, n-o sa-l las sa stea in camin. Mie mi-o sugerat mama la inceput ca nu-i tare ok in camin, da' io Batman.

    Dan, daca n-as fi intr-o stare de dispozitie FOARTE buna, ti-as trimite un mesaj cu stelute. MULTE stelute. Stricacel e cel mai bun frigider din lume. Are personalitate proprie, ca atare nu raceste alimentele, isi topeste stecherul in priza, face scurtcircuit zilnic si...da, pute. Inainte sa-l scoatem pe hol ca urmare a acestor calitati mirobolizante, am folosit o galeata cu apa rece pe post de frigider. In ea tineam mancarea care se strica usor. Deci Puturosu' tau...e pe nicari.

    RăspundețiȘtergere
  8. BT isi rezerva dreptul de-as selecta clientela: doar oameni in scaun cu rotile care fac trial.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sau care au baston extensibil, sau deget extensibil sau de-astea. In orice caz, tare simpatici cei de la BT.

    RăspundețiȘtergere