joi, 7 iunie 2012

Excursie la București - ziua a doua: Ion Iliescu








Ziua a doua a excursiei noastre a început vineri dimineața cu o vizită la Fundația „Titu Maiorescu”, pentru o întâlnire cu fostul lider de stat, Ion Iliescu. Sediul fundației, aflat în clădirea ce i-a servit drept locuință criticului, e deopotrivă primitoare și sobră. Pentru întâlniri de acest gen și pentru protocol, e ideală.

Și normal că, pentru o astfel de întâlnire, toată lumea s-a aranjat la patru ace. Băieții nu erau chiar la costum și cu cravată, dar proful și fetele au fost foarte eleganți. Șiiii...ghici cine vine în teniși și tricou? :) Tre să recunosc că, oricât de mult mi-ar plăcea rochiile și tocurile (dap, mai nou îmi cam plac chestiile astea), de regulă prefer să mă simt bine decât să arăt bine, mai ales când știu că am de făcut poze și trebuie să mă învârt pe-acolo cu camera.

Întâlnirea cu Ion Iliescu a fost ceva mai formală, mai puțin degajată decât cea din ziua anterioară, de la CNA. „Interesant” e cuvântul-cheie, întrucât nu am vreo mare pasiune pentru politică și cu atât mai puțin pentru reprezentanții acesteia. Dar recunosc, a fost o vizită cel puțin interesantă.

2 comentarii:

  1. Măcar ţi-ai luat tricoul cu Metallica? Revoluţie... L-aţi întrebat pe Ilici cum i-a convins pe mineri să vină să dea jos guvernul Roman?

    RăspundețiȘtergere
  2. Neh, nu era tricoul cu Metallica. Era tricoul cu Barney Gumble care râgâie.

    http://bucharestcity.olx.ro/tricou-the-simpsons-kenvelo-iid-78927414

    RăspundețiȘtergere