luni, 23 mai 2011

Vis de vară

13 comentarii:

  1. Am făcut şi eu odată un "film" tot cam aşa la ceva chef Rockabilly. Aveam la mine doar compactul digital şi nu era lumină, aşa că mi-am asumat că-or să iasă cam toate pozele mişcate şi cu balansul de alb în bălării. Au ieşit chestii chair faine. Ar trebui să fac o selecţie s-o public.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câteodată chiar ies chestii faine din mișcările astea cu camera. Bine, aici deja cred că e vorba doar de noroc, că nu stai să calculezi unghiuri și lumini și alte alea, ci cum îți iese, îți iese.
    Tu pe unde mai postezi poze acuma? Pe Flickr parcă pui destul de rar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste tot pun rar, însă pun lucruri diferite în mai multe locuri (pe flcikr pun mai mult fotografie de strada, pe null visual pun doar fotografii care-mi plac mie mult, iar picasa pun tot felul alte prostii). Sunt toate centralizate pe profilul de google. Da un search pe profiles.google.com dupa numele meu şi ai să vezi legăturile pe pagina cu descrierea. Alea mişcate pe picasa or să apară de le pun.

    RăspundețiȘtergere
  4. A, bun, am găsit. Nu știam că se poate da căutare și așa.
    Cele de pe null visual îmi plac și mie cel mai mult, e o selecție mai atentă. Fain. Acuma știu pe unde să mă mă uit :) Știam doar blogul și Flickr-ul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice! Aer de vara scrie pe ea. Colorata, vesela, doi oameni care poate au parte de o idila. Are tot ce-i trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si noua ne place mult poza asta care ne indeamna sa visam ;) O intalnire, un vartej de culori si intamplari... E clar ca vizita noastra a durat mai mult de cateva secunde ;) Revenim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina, multumesc, ma bucur ca iti place! :) Miroase a vacanta, nu?

    Amelia si Mihai, multumesc frumos! :) Ma bucura vizita voastra, v-am tot vazut lucrarile pe blogul Irinei si saptamana trecuta am intrat sa va vad si voua blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Ioana, chiar miroase a vacanta. Din pacate la mine o sa vina cam greu...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ideal ar fi sa avem vacanta toata vara :) Vara e facuta pentru... facut nimic :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna imagine. Dinamica, contrastanta, placuta cromatic si lasa suficient loc pentru diferite intelesuri si abordari pishice.

    RăspundețiȘtergere