luni, 14 februarie 2011

Iubirea e peste zece zile

Eu te iubesc și azi, și mâine, și când e sărbătoare, și când nu e. Te iubesc și de Valentine's Day și îți și spun la mulți ani, pentru că atunci împlinim x ani și 5 luni. Dar nu pentru că e Valentine's te iubesc așa cu drag și dor.

Nu o să te chem să-mi fii "Valentin" [mă rog, era chestia aia cu "Be my Valentine", dar nu știu exact dacă și cum s-ar traduce] și nici nu o să îți dăruiesc ursuleți cu inimioare în brațe sau pernuțe cu poze cu noi. Dacă aș folosi messenger-ul vreodată, tot nu mi-aș scrie azi la status "Happy Valentines Day!". Orice aș face, tot nu m-aș bucura în mod deosebit de ziua asta.


Dragostea mi-o sărbătoresc în absolut fiecare zi. Chiar și de ziua iubirii care... e peste zece zile, dragii mei :) Astăzi e ziua iubirii doar peste ocean. Sau cel puțin așa ar fi normal să fie, într-o țară care are de-o veșnicie o zi a dragostei.

Și într-un fel e frumos, e foarte frumos că în zilele astea ale îndrăgostiților e plin orașul de flori și cadouri și oameni care se sărută și se țin de mână, dar nu înțeleg de ce nu poate fi așa mereu. De ce să iubești mai tare azi sau în 24?

Învățați-vă sufletul să fie curat. Iubiți zilnic. Și, pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, au de sărbătorit azi, la mulți ani! :)

11 comentarii:

  1. Iubirea este prezenta in fiecare zi. Doar ca pe 14 februarie, in Romania se petrece un eveniment de marketing nemaipomenit. am importat de la americani sfantu Valentin si l-am transfomat intr-o sarbatoare nationala. dar totul se rezuma la perne sub forma de inima, pe care scrie I LOVE YOU si tot felul de porcarii chinezesti. Te astept sa vizitezi si blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt perfect de acord cu tine. Si e ciudat ca am importat chestii pe care noi le aveam intr-o varianta mult mai curata si mai frumoasa, incarcata de traditii si de frumos.
    Am fost deja pe blogul tau, dar inca nu am avut suficient timp sa il privesc mai in amanunt. Ma uit maine mai atent, ca acuma ma ucide oboseala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. http://atelier.liternet.ro/articol/2197/Frederic-Beigbeder/Dragostea-dureaza-trei-ani.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi, Mada! :)

    Gelu, mersi de link. Am citit cartea in urma cu vreo trei ani, mi-a placut tare, tare mult. E una dintre cele mai frumoase pe care am pus mana vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. de acord;nu doar de sarbatori tre sa fi mai bun,mai iubitor,mai zambitor,mai pozitiv,mai....cam aiurea si nasol pt cei care se bucura doar de sarbatori,nu stiu ei ce pierd in restul zilelor:),atat de multe si de frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu. Si e pacat sa fie asa, si sa facem pe iubaretii si pe simpaticii numa din an in Paste.

    RăspundețiȘtergere
  7. awww ^^ foarte frumos ceea ce ai scris (: oh si...la cat mai multi ani impreuna! >:D<

    RăspundețiȘtergere