joi, 18 noiembrie 2010

Afaceri mari şi mici












































6 comentarii:

  1. Ce vând ăia de stau în stradă pe scăuneş cu solniţele-n fată?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tii minte ca, in urma cu ceva ani buni, in Romania era faza aia cu oamenii de la colt de strada, care iti faceau pantofii pentru 1-2 lei? Ti-i curatau, ti-i lustruiau si ti-i dadeau cu crema.
    No, asta fac si aia din poze. Sub poza cu ardeii iuti pusi la uscat se vede cel mai bine sistemul. Tu te urci pe scaunul inalt, iti pui picioarele, pe rand, pe suportul ala negru, iar nenea ti le face. Ii plin de oameni cu afacerea asta in Izmir.

    RăspundețiȘtergere
  3. Io n-am vazut in Cluj dinăia. Crecă la ardeleni li se cam rupe de cum le arată papucii. Noa, altă cultură la turci. Apropo de turci. Vezi că este un film cu-n turc ce vrea să treacă graniţa spre Germania şi se împotmoleşte la unu Nelu în Salonta. E la Fabrica Pensule, la etaju doi. "Morgen" îi zice. Doar mâine (morgen) mai este de la 18 si de la 20. Io am fost azi şi e destul de fain. Mai râsu-plânsu aşa.

    Apropo. Te-am vazut aseară pe Eroilor, cu băiatu ăla al tău ce preface apa în vin. Pe la nouă jumate să fi fost?

    RăspundețiȘtergere
  4. In Zalau erau mai demult. Da' era doar cate un om care avea cu el trei carpe, doua creme de ghete si un scaunel pe care isi punea clientul bocancii. Eventual si ceva perii.
    Am auzit de film, chiar notasem pe magnetul-post-it cu Milka sa-l caut pe net. Are nota mare si in distributie is multi romani.

    A, da, am fost ieri in oras. Dupa Cafeneaua Fotografilor am mers in plimbare o jumate de drum pana acasa. Cam asa, noua jumate - zece. Ai trecut pe langa noi pe Eroilor? Di ce n-ai zis un serus?

    RăspundețiȘtergere
  5. Apai n-ai fi stiut cine is.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-am vazut intr-o poza cu Eftenie. Poate te-as fi recunoscut.

    RăspundețiȘtergere