duminică, 17 aprilie 2011

Cu nume de floare


[Cum azi au fost Floriile și am făcut, în minte, un recensământ al tuturor celor pe care trebuie să-i felicit, mi-am amintit de Rosalinda, una dintre cele mai frumoase fete de țigan pe care le-am văzut vreodată. Chiar dacă nu e românesc, tot nume de floare e și al ei.]

11 comentarii:

  1. Ma impresioneaza atitudinea ei. Cred ca este tare hotarata si autoritara, cel putin asa se citeste pe chipul ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rosalinda provine dintr-o familie foarte faină. Părinții ei sunt foarte deschiși la minte, am vorbit multe cu ei și chiar îmi place cum gândesc. Ea e mai tăcută, mai retrasă, dar are o atitudine foarte... nu știu... diferită de ceea ce vezi la copilele de vârsta ei. Are 11 ani, dar pare foarte matură. Nu se joacă pe-afară, prin praf și cu toate tâmpeniile găsite (cum făceam eu, de exemplu, la vârsta aia), ci își controlează foarte atent fiecare gest și fiecare mișcare.
    Umblă impecabil pe tocuri de 10-15 centimetri și în rochii strâmte. Mai mult, dansează (nu vrei să știi cât de bine și de frumos) pe aceleași tocuri înalte.
    Nu știu dacă e de bine sau de rău să nu-și trăiască vârsta, dar mie mi s-a părut superbă fata. Și fascinantă și tot ce vrei în sensul ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  3. se vede o oarecare maturitate in privirea ei,eu ma bucur ca am fo copil la varsta aia si mai tare ma bucur ca sant copil si acum:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact :) Bine zis. Cred că ea, la cei 11 ani, e mai matură decât îs eu acuma, la 21. Dar mie nu-mi pare rău pentru nimic. Spre că nici ei să nu-i pară rău vreodată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta povestea Rosalindei. Din fotografie nu ai zice ca este restrasa si tacuta, mi se pare ca ar avea mereu ceva de zis si, mai ales, ultimul cuvant intr-o discutie. Nu stiu daca este bine sau rau ca la 11 ani sa ai activitati atat de mature, dar din moment ce le face din placere (sper eu) cred ca nu conteaza atat de mult despre ce credem noi ca trebuie sa fie o "copilarie".

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi inspira atat de mult mister. Presimt ca ceva mare o va astepta ! Frumoasa poza. Inca o data nu imi dezamagesti asteptarile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper că o să aibă parte de o viață frumoasă, e un copil tare bun.
    Mulțumesc :) am zâmbit cu tot sufletul când ți-am citit comentariile.

    RăspundețiȘtergere