duminică, 20 martie 2011

Alai cu trei de D


[Dan Diaconescu și compania, la finalul vizitei oficiale din Baia Mare - 19 martie]

19 comentarii:

  1. triplu D :)) doamne,ca nu-l suport nicicum pe omu' asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. De bine, de rau, are un succes cum n-au multi altii la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  3. exact. asta vroiam si eu sa spun. Are succes omu' . Bravo lui

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar. Si tind sa cred ca succesul lui o sa tina tot atat cat o sa tina el.

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo lui?! :| nu sunt de acord.faptu' ca are succes la o mare de oameni cel putin la fel de prosti ca el,nu mi se pare un lucru de laudat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca om de afaceri, o dat lovitura. Oamenii is asa cum is, hai sa le dam subiecte tampite. Te intereseaza ca Elodia purta servetel in loc de absorbant? Na, poftim, 6 ore iti povesteste despre chestia asta.

    Aminteste-ti ca, acu' cativa ani, pe cand striga el ca o sa otevizeze natiunea, i-o ras in nas toti. Pana cand, param-pam, uite la ce s-o ajuns. Nu-ti ajung degetele sa numeri emisiunile tabloid, care scurma in vietile si-n sacii de rufe murdare ai unor personaje mai mult sau mai putin importante.

    Eu, una, cred cu tarie ca Dan Diaconescu nu e prost deloc. Adica tipul o fost, totusi, o vreme buna, director general la Jurnalul National si mai apoi director la Cotidianul, ori nu cred ca oamenii aia dau functii de conducere la orice cretin care le iese in cale. Publicul lui e prost, asta da, is de acord. Si el face mismasuri dubioase [cum o fost anul trecut, de l-o arestat astia pentru dare de mita], da' cap cred ca are destul.

    RăspundețiȘtergere
  7. noh...nu stiu.de faza cu directoru' nu stiam.si nici nu tin minte de strigatu' lui despre faptu' ca va oteviza natiunea.da' parerea mea despre el ramane cam aceeasi...

    RăspundețiȘtergere
  8. Partid de nisa spectatorista; oameni in limba dupa 20.000 Euro virtuali, dupa Elodia si Melodia manelista. Romania !!!! Trezestete!!!! Nu-i suficient cat te-ai fraierit cu Caritas, FNI etc. ? Apropo stiti cine e actionar majoritar la OTV ? Vantuuuuuuu.....
    Atentie maxima totusi la politica de cadre al acestui "partid"neinfiintat legal : toti sefi de partid sunt fosti sau actuali militisti !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu cum s-ar putea fraieri cu un partid sau cu apartenenta la acesta. Mai mult de niste promisiuni aruncate pe apa sambetei nu prea poate fi vorba. Poate si niste bani aruncati tot acolo.

    Militisti adica...politisti?

    RăspundețiȘtergere
  10. La orice televiziune sau ziar important in spate zac interesele politice. Nu ma mira nimic!
    Si eu cred ca DD nu e prost, s-a orientat in asa fel incat sa profite de oamenii prosti. A facut o avere impresionanta de pe urma lor si, de ce nu, de pe urma angajatilor, despre care nu cred ca vrei sa stii mai multe :)) Intr-un cuvant, investitie minima, profit maxim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, sunt de acord cu tine. Mai mult decat atat, o stiut sa profite de o chestie care statea in poporul asta de cand lumea si pamantul, da' pe care nimeni nu o exploatase pana atunci. Bine, daca te gandesti mai departe, e trist ca suntem atat de interesati de tabloide si de cine cu cine o mai facut sex [desi nu ii cunoastem bine pe niciunul din cei doi "cine", ca o aparut peste noapte]. Asta da, e pacat. Dar acuma asta e, inapoi nu cred ca se mai poate merge.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dan Diaconescu Di(n)rect, viitorul presedinte ratat al Romaniei! Il meritam.
    Domnu' Dan, da' ce-ati mai albit, domnu'!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ma indoiesc, sincer, ca va ajunge presedinte. Sunt mult prea multi oameni impotriva lui.

    RăspundețiȘtergere
  14. E o discutie cu inteligenta asta a lui DDD. Este foarte posibil sa aiba ceea ce se numeste "Inteligenta sociala". Adica o abilitate de a intelege si specula felul in care oamenii gandesc, trasaturile, punctele lor slabe sau tari etc.
    Din pacate, asta nu il face nici destept, nici foarte merituos, nici virtuos. Il face un mic smecheras ce profita de pe urma prostiei si slabiciunilor omenesti ale unei anumite paturi. ca e o patura chiar serioasa. Si nu doar in Romania.
    Asa a fost si cu Caritas si FNI. Asa a fost si cu alegerile si partidele. Asa e si cu Vantu si jocurile de noroc. Se spune ca cel mai usor faci bani din viciile oamenilor. De aiai sunt bogati fabricantii de arme, de tigari, de bauturi si patronii de jocuri de noroc. S-a uitat cineva la meciurile de fotbal? Care sunt noile reclame de pe tricouri sau din pauze? Pariuri sportive, Poker online si alte nazdravaniia asemenea.
    Asadar, problema nu e ca sunt oameni dispusi sa jupoaie prostii. Problema e ca li se da importanta. Si ca au si tupeul (si sunt si lasati!) sa intre in politica si sa manevreze mai multi prostuti.
    De fapt, chiar felul in care se face presa si formarea de opinie este tot pentru asta: sa tinem masele proaste, sa nu se destepte. Pentru ca, daca ajung de fac ochi si inteleg cum stau lucrurile, toate gunoaiele sunt aruncate la tomberonul istoriei natiunii! Si ei nu vor sa fie sanctionati! Asa ca isi bat joc de oameni, ii tin in ceata si le baga pe gat idiotenii care se duc acolo unde omul e vulnerabil si nu se poate apara: instinctele sexuale, nevoia de barfa, senzatia ca s-a "culturalizat" repede, speranta unei imbagatiri rapide, peste noapte, fara efort...
    Si ca veni vorba: stiti cati dintre castigatorii potului cel mare (mare cu adevarat)la loterie sunt bogati acum? Dupa stiinta mea, ZERO!!!!! De ce? pentru ca povestea asta cu imbogatitul peste noapte nu e chiar asa simpla. E nevoie si aici de o anume cultura. De o anume stiinta si intelegere a banului si a starii de a avea multi bani. Ori la saracii astia de s-au trezit ca li s-a implinit visul si au castigat purcoiul de bani, ce sa fie din toate astea? I-au risipit urgent, i-au investit prost, si-au cumparata idiotenii de 10 minute si au intrat in faliment. Uneori mai rau decat inainte!
    Asta e omul pe care il speculeaza cu totii! Si de asta vor sa-l tine in prostie si bezna! E mai usor de manevrat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Chestia cu castigatorii de Loto e foarte interesanta, am vazut o serie de documentare pe treaba asta si e chiar socant ce s-o ales din toti oamenii aia.

    Revenind la Diaconescu, ce sa zic... e adaptabil omul, asta e clar. Mai mult, e speculant, ceea ce e si mai avantajos pentru el. Uita-te, si-o cladit un imperiu intreg pe seama unei speculatii. Continui sa cred ca e si inteligent, din prisma functiilor [destul de importante] pe care le-o avut.

    RăspundețiȘtergere