marți, 11 ianuarie 2011

[Re-]găsite










[curăţenie în calculatorul vechi]

8 comentarii:

  1. Foarte reusite portrete. Vorbesc serios, odata vreau sa ne vedem sa-mi faci poze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, Diana :) Ma bucur ca iti plac.
    Da, normal, cand mai vin la Bucuresti dau un semn. Sau da tu, cand vii la Cluj :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima e faină, dar scosă din context.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi, Gelu. Is din serii diferite, de-aia nu au toate legatura. Gasesti si seria din care face [ar fi facut] parte prima poza, daca dai la etichete "Cristina". Pe-acolo pe undeva e.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziceam că arată mai bine dacă e scoasă total din context. Adică publicată singură. Mă obosesc seriile. În special ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaa...acuma am inteles.
    Oricum, astea is aruncate aici buluc, nu formeaza o serie sau ceva. Iar in Vintage Dreams am uitat s-o pun [de fapt, nu cred ca mi-a placut tare mult acum trei ani, cand am facut-o, ca daca mi-ar fi placut, poate as fi lasat-o in serie].
    Dintre seriile tale o stiu doar pe cea cu biciclete, care e foarte cuprinzatoare si care a pornit de la o idee faina. Altele nu stiu de-ale tale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vintage Screams. Sounds like name for a punk-something band. Foarte rău că nu ţi-a plăcut pentru că e ruptă de constrângeri şi destul de originală. Plus că e faină lumina.

    Mda, aia cu bici. Ăla e "proiect" cică. In progress. De vreo trei ani? Ar fi trebuit să editez toate alea dar nu am răbdare: prea multe biciclete sprijinite de zid. Dar unde ai văzut-o ca serie? Pe 591?

    RăspundețiȘtergere
  8. No, spuf, Vintage Screams :) Acuma imi propun sa reiau pozele vechi, poate gasesc ceva bun printre ele. Se pare ca mi-am schimbat gusturile destul de mult in ultimii ani..

    Da, stiu ca e inceput demult proiectul. Sau serie, sau cum vrei sa-l/s-o numesti. Am vazut fotografii pe Flickr. Si, ceva mai demult, vazusem totul ca serie. Pe blogul cuiva... al lui Ufo poate? Nu mai stiu sigur, nu-mi amintesc. Cred ca a fost de mai bine de un an.

    RăspundețiȘtergere