miercuri, 19 mai 2010

Atac fără precedent al diavolului asupra României [din mărturisirile unei victime]

Întâi, asta , apoi numa începe să citeşti materialul.

Cu ruşine în suflet şi cu frică de ceea ce va putea urma după gestul meu necugetat, am mers la Bucureşti pentru tragicul eveniment al anului, anume concertul AC/DC.

Speram ca Tomis the Cat să aibă mai mulţi cititori rockeri decât ne-rockeri [din cei 10.000 care i-au vizitat blogul zilele trecute], pentru ca norocul să ţină cu noi, cei întunecaţi la suflet, şi să nu ni se spele păcatele cu furtună sau potop din aghiasmă în timpul concertului.

În orice caz, a crescut sufletul demonic în mine când am văzut Bucureştiul împânzit de oameni cu tricouri imprimate cu sângerosul mesaj AC/DC [care, ţin să repet, vine de la Anti-Christ/Death to Christ].

Intrarea în Piaţa Constituţiei s-a făcut cu 6 ore înaintea concertului satanicilor, pentru ca noi, tinerii inconştienţi, să avem vreme destulă să pregătim altarele negre şi să recapitulăm incantaţiile voodoo.


Atacul demonic suprem a fost precedat de alt atac, ceva mai slab, al trupei Down şi al şi mai satanicei trupe Iris. Apoi, pe la 9 jumate, iadul şi-a deschis porţile şi fiii diavolului [cinci la număr, cu vârste în jur de 60-70 de ani şi cu chipuri absolut maliţioase şi sângeroase] au urcat pe scenă.

În spatele lor era o locomotivă de trei tone, care sută în sută era Expresul spre iad [cred că au fost oameni care l-au prins, eu una mi-am recunoscut păcatele şi-am luat acceleratul spre Cluj, poate îmi vor fie iertate păcatele la timp]. De altfel, una dintre piesele brutale interpretate de cei cinci monştri a fost “Highway to Hell” – mi-e prea ruşine să traduc, v-am zis că acuma mă căiesc. Au fost şi flăcări pe scenă, semn evident al venirii iadului în Bucureşti.

Ploaia prezisă de Tomis the Cat ne-a evitat [probabil de teama atacurilor demonice care s-ar fi abătut altminteni spre cer], dar nişte picuri de aghiasmă veniţi de sus tot ne-au atins pieile. Am auzit strigăte în timpul concertului, cred că era de la sataniştii cărora ploaia sfântă le-a produs arsuri acide.

Ah, şi ce spectacol! Ce bătrâni diabolici, plini de energie murdară de la iadul care îi adăposteşte! Ce incantaţii demonice pe scena aceea a purgatoriului!! Şi 60.000 de oameni inconştienţi au fost atraşi în pericolul acestui tragic eveniment! Şi, diavole [că doară n-oi zice “doamne!!”], ce aplauze brutale şi sângeroase au acoperit zona!!

În vreme ce aceste atrocităţi şi aceste imagini apocaliptice se desfăşurau în voie pe scena satanicilor AC/DC, instigând la răutate, în spatele publicului se ridica impunătoare, blândă, cinstită şi curată, clădirea Parlamentului. Slavă Cerului!

P.S.: Nu am putut face poze, pentru că ţineam într-o mână o cruce întoarsă cu vârf ascuţit, cu care îmi crestam cealaltă mână.


12 comentarii:

  1. Bine că sunt bani pentru catedrala mântuirii neamului, dar pentru învâţîmânt, sănătate, cultură nu sunt! O să ne mântuim de toate păcatele, numai de prostie nu. Cu aia vom rămâne întru eternitate: creştini ortodocşi mioritici şi proşti.

    Lasă că vine Iron Maiden la Cluj pe 15 august. Or să vadă ei atunci atac fără precedent!
    http://www.youtube.com/watch?v=LSPirTVKm9U

    RăspundețiȘtergere
  2. Bani sunt pentru orice nu e vital. Am vazut la TV protestele de azi, te doare sufletul ce le-au facut bietilor oameni cu noile decizii guvernamentale.

    Ai auzit faza cand o zis ceva preot ca iesirea din criza are ca unica solutie construirea mai multor biserici? :)

    Maiden-ul abia il astept! L-am ratat in 2008, acuma nu-l mai pierd nici cu slujbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apai ce voiai sa zica si el? Sa trimita oamenii la mall ca sa stimuleze economia? Sa-i incurajeze sa cumpere produse romanesti? Nu. I-a indemnat de fapt foarte de subtil sa bage bani in buzunarul BOR folosindu-se de pretextul crizei!

    Faza e ca bisericile astea s-au indepartat demult de credinta adevarata, iar cei care indeamna la construirea unor biserici mai mult sau mai putin inutile vor de fapt doar locuri de munca pentru cler (respectiv pentru popii tineri care ies pe banda din seminariile lor). Iar aceste locuri de munca sunt tot mai puternic disporpotionate fata de numarul celor care merg la biserica. A mai fost un moment in instorie cand s-a intampalt asta: pe vremea inchizitiei spaniole.

    Biserica este la origine o intalnire intre mai multi crestini, respectiv oameni care urmeaza (sau ar trebui sa urmeze) invatamintele lui Isus Cristos. Nu e o cladire grandioasa si imprsonala cu LCD-uri, boxe, hotel, restaurant, parcare subterana, etc. Nu e un mall. Normal, e ok sa ai un loc de adunare, un adapost, unde sa te intalnesti cu ceilalti credinciosi. Insa de acolo pana la o hardughie tip Casa Poporului e o distanta foarte mare. E foarte de prost gust toata faza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai da, indemnul subtil era "DA-NE BANI!!!". Indemnul direct era "Da-ne bani si noi o sa ti-i inmultim prin putere divina."

    Da' vezi ca dupa tot ce s-o intamplat in ultimii si dupa toti preotii cu Lamborghini si Maserati, tot biserica e pe locul I in topul crebilitatii institutiilor din Romania? Acuma ce-i drept, prin comparatie...

    Plus, bisericile ca bisericile, da' casele parohiale is cele mai tari.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu n-am vazut până acum niciun preot cu Lamborghini sau Maserati, însă e destulă corupţie în rândul bisericii chair şi fără. Şi nu mă refer doar la ortodocşi. Tocmai l-au descoperit pe cardinalul ăla pedofil, şefu' legiunii nuştiucare. Evident, după ce o crăpat ca să ne mulţumim cu ideea că va fi pedepsit, chipurile, în viaţa de apoi. The Emperor (aka. Pope Benedict XVI) ordered a investigation.

    I-am scris şi eu lui Tomis the Cat dar mi-a editat comentariul de a scris anumite cuvinte cu CAPS şi a mai adăugat semne de exclamare !!!.

    "Multiple exclamation marks," he went on, shaking his head, "are a sure sign of a diseased mind."

    -- Something that Terry feels strongly about, because a similar quote also appears in "Reaper Man" (Terry Pratchett, Eric)

    RăspundețiȘtergere
  6. Preotul cu Lamborghini nu a fost asa mediatzat, dar cel cu Maserati a fost. Si zicea ceva de genul: "Apai ce, doara toata lumea are masina. A mea e doar ceva mai scumpa. Nevasta-mea e farmacista, ne permitem."

    Tare, preotii condamna homosexualii, sexul premarital si alte alea, da' in randurile lor sunt pedofili si sunt psihopati de genul celui de la Tanacu.

    Eu i-am lasat lui Tomis the Cat, sub forma de comentariu, textul din postarea asta de pe blog. Evident ca nu mi l-o acceptat. Da' tie ti l-o si editat?! :)) Asta-i buna de tot. Nu-mi dau seama exact care e comentariul tau de pe-acolo, da' oricum, tare faza.

    Nu cred ca incerca sa te faca sa pari intr-un anumit fel [cum ai zis tu cu "sure sign of a diseased mind"], cred ca tipul pur si simplu nu gandeste prea mult si are obsesiile si fixurile lui. Precum s-o vazut la faza cu AC/DC. Acuma ii tare, toata lumea ii scrie sa se roage dublu ca sa previna atacurile satanice ale lui Ozzy, Maiden, Anthrax, Slayer si cine mai vine prin tara anul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe al meu cred că l-a acceptat pentru că l-am luat aşa ca între creştini. E semnat "Un creştin". A scris cu litere mari tot ceea ce era legat de cele sfinte, iar îndemnul meu la relaxare l-a misionarizat puternic în sensul că l-a scris tot cu CAPS si a pus !!! la final. Nu m-a deranjat în mod special, însă nu-mi mai recunosc deloc comentariul; seamnănă oarecum cu un copil care era al tău, dar pe care l-au educat nişte fanatici religioşi.

    RăspundețiȘtergere
  8. A, da, acuma l-am vazut.
    Eu una nu is foarte de acord cu moderarea comentariilor [de-aia nici nu am restrictii la comentariile de pe blog], cu atat mai putin cu editarea lor. Daca omul are o parere care nu coincide cu a ta, ce faci, te apuci sa-l cenzurezi? Oricum, daca ii pana acolo, nu stai tu in ce crede x sau y despre tine, asa ca de ce sa tot taiem comentarii?

    Am vazut ca o inceput sa accepte tipul tot felul de comentarii. Nu vad injuraturi, semn ca pe alea nu le accepta.

    Da' vad ca l-o acceptat pe al meu. L-am retrimis si acuma l-o acceptat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poftim imbuibati:

    http://www.frontpress.ro/?p=77

    In loc sa stea acasa pe cur, s-a inrolat in armata rusa, a fost trimis in Cecenia unde a cazut prizonier (asa merg lucrurile, vorba lui Vonnegut) la ceceni. Cecenii i-au luat gatul, insa nu inainte de-ai oferi evident alternativa de a se converti la Islam si a i se cruta viata, alternativa pe care el a refuzat-o. Acuma ortodocsii rusi l-au facut mare erou martir crestin. Ce spui de asta? Ortodoxie + Kalasnikov = sfinti in haine de camuflaj.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am citit acuma povestea. E trista, cand te gandesti ca ar fi avut sansa sa traiasca convertindu-se, de ochii lumii, la Islam, si ramanad ortodox si rugandu-se la Dumnezeul lui atunci cand era singur.
    Ma rog, eu ii respect pe martiri intr-o anumita masura, da' intr-un fel nu ii inteleg. De ce s-o tii una si buna pe-a ta, stiind ca o sa mori, cand poti minti de ochii lumii si scapi cu viata?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anti-Christ/Death to Christ? =)) cum se face ca io inca n-au auzit varianta asta? :))
    acceleratu' spre cluj?eh..cine-si permite... :)) io am luat personalu' spre zalau :))
    finalu' ii bestial =)) si..chiar imi place cum descrii.esti mortala :))
    da' totusi...de ce n-ai facut poze?io am cateva...facute cu telefonu' B-) nu-s cine stie ce,da' decat deloc... :))

    RăspundețiȘtergere
  12. E versiunea lui de abreviere, nu stiu exact de unde o scos-o.
    Ma bucur ca iti place :) i-am postat-o si domnului Tomis The Cat pe blog, in luna mai, parca.
    Pai nu aveam camera la mine, ca nu era voie. Am vazut ca or intrat si oameni cu camere foto, da' compacte. Si le-or fi ascuns pe undeva, habar n-am ce-o putut face...
    Cu telefonul nu aveam nicio sansa. Ei, asta e, poate data viitoare :) nici de la Maiden nu am poze, nici de la Metallica...am doar amintiri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere