miercuri, 24 februarie 2010

Special pentru fanii Metallica

După ce ziua de ieri mi-a fost înfrumuseţată considerabil de videoclipul din postarea anterioară [eu am văzut clipul ieri, dar l-am postat pe blog doar azi], şi ziua de azi mi s-a schimbat tare de tot.


Am citit mai devreme pe blogul lui Ufo o chestie care mi-a fericit ziua. E vorba de un reportaj despre fotograful Cristian Movilă, care cică e mai cunoscut în State decât la noi. Ei bine, eu n-am cunoştinţe despre aşa ceva, că nu stau în State.


Pentru cei care n-au răbdare să citească reportajul, vă zic eu care e cea mai tare fază din tot materialul.

Tipul i-a fotografiat pe cei de la Metallica în 2008, în culisele concertului de la Bucureşti, şi poza cică e cea mai vândută fotografie cu Metallica din lume. Partea tare abia acuma vine: TIPUL NU ŞTIA CINE ÎI METALLICA. Partea cea mai tare abia acuma vine: LE-O SPUS ASTA ÎN FAŢĂ CELOR DE LA METALLICA. […….]


Oooooook… Imaginează-ţi că ai putea sta de poveşti cu cei de la Metallica. Faţă în faţă. Ai putea vorbi despre orice cu ei, le-ai putea cere autografe, i-ai putea întreba ce vrei. I-ai putea fotografia. Ce ai da pentru toate astea? Eu cred că cel puţin un plămân aş pune jos. Acuma…crezi c-o să ai vreodată şansa asta? Nu prea, aşa-i? Da’ realizezi că o avut-o un tip care habar n-avea cine-s Metallica şi care l-i baiu’…


luni, 22 februarie 2010

duminică, 21 februarie 2010

Dimineţi cu scorţişoară









Imediat după prima ei sesiune, între un somn bun şi-o repetiţie la teatru, Alexandra [fostă colegă în gaşca de cercetaşi] a răspuns prezent la apelul meu nemilos de matinal. A rădbat ceva frig şi oboseală, da’ ...deh, asta e. Va urma.

marți, 16 februarie 2010

joi, 11 februarie 2010

miercuri, 10 februarie 2010

Rox rocks




























Rox rocks dintr-o mie de motive. Cel mai tare, însă, pentru că are răbdare enoooormă de fiecare dată când ieşim la poze, oricât de vitrege ar fi condiţiile meteo şi oricât de greu accesibile ar fi locurile unde o pun să se caţere.



Ieşirea din timp